1.ročník závodu Poděbradské ledové srdce

26.02.2015 18:16

MEDAILOVÉ ŽNĚ PRO KRASOBRUSLAŘSKÝ KLUB PODĚBRADY V 1.ROČNÍKU ZÁVODU PODĚBRADSKÉ LEDOVÉ SRDCE!

Sen se stal skutečností a naše závodnice a závodníci zazářili na domácím ledě a v sobotu 24.ledna 2015 v 1.ročníku závodu Poděbradské ledové srdce vybojovali celkem 8 cenných kovů (4 zlaté, 1 stříbrnou a 3 bronzové medaile)Závod byl pořádán v Projektu Bruslička 2014/15 (5 kategorií) a jako mezioddílový závod (Přípravka I, II a kategorie od 15 let - Adult). 

Domácí závodnice a závodníci startovali v celkem 7 kategoriích z vypsaných 8 kategorií a hned ve čtyřech kategoriích obsadili stupně nejvyšší! Atmosféra domácího zimního stadionu je opravdu magická, většina závodnic a závodníků zaskočila své trenérky a rodiče svými výkony a byla po zásluze odměněna vysokými známkami od rozhodčích. Všem závodnicím a závodníkům gratulujeme ke skvělým výkonům a věříme, že sbírku medailí brzy rozšíří o další. Všichni bez vyjímky skvěle reprezentovali náš klub a tímto jim děkujeme! 

Děkujeme samozřejmě také všem sponzorům, kterými byli: Město Poděbrady; Městské kulturní centrum Poděbrady; společnost JDK - výrobce chladicí techniky; McDonald´s ČR spol. s r.o.; Euromanagers, s.r.o.; Milko - Polabské mlékárny a.s., Timmer - sady, lesy, zahradnictví; Kompakt, spol. s r.o.; Geologická služba s.r.o., Poděbrady; Fiala Milovice s.r.o. - uzeniny z masa; Smarty CZ a.s.; Czech Crystal Lion; Crystal Bohemia, a.s.; Corinthia Hotel Prague. Na neposledním místě musíme poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravě a organizaci tohoto závodu, trenérkám, ochotně pomáhajícím rodičům a také manželům Hamanovým, bez kterých bychom se neobešli. DĚKUJEME!

Již teď se těšíme na 2.ročník závodu Poděbradské ledové srdce, který plánujeme uskutečnitv sobotu 23.ledna 2016! 

Výsledky všech kategorií zde