Rozloučení se závodní sezónou - 4.ročník Chrudimské brusličky

24.03.2015 13:21

V sobotu 14.března vyjel do Chrudimi pouze pětičlenný závodní tým oslabený neúčastí marodů a rekonvalescentů. V pohodové atmosféře podpořené sladkým i slaným občerstvením se nám dařilo.
Velkým překvapením bylo 3.místo Aničky Kristové v kategorii PŘÍPRAVKA. Pětiletá Anička závodila poprvé, zimu prostonala, a tak nebruslila ani na Vánoční exhibici, ani na našem Poděbradském ledovém srdci. Poprvé na závodech, v cizím prostředí- a zisk medaile!
Míša Maníková se vyzkoušela novou kategorii: pokusila se prorazit v náročnějším BENJAMINOVI 2. Úspěšná byla i vystoupení našich slečen v kategoriích B1: Adélky Rubášové a C2: Terezky Křivské.
Tyto kategorie jsou vždy nabité početnou konkurencí. Anička Mikolandová v kategorii ADULT vybojovala bronz a stanula na stupních vítězů za dvojicí domácích závodnic.

Účastnice soutěže a jejich doprovod bavil fotokoutek Jana Jiráska. Ten zdokumentoval celý závod a stačil fotografovat krasobruslařky pózující v jeho ministudiu.
Úkol pro Vás: najděte pětici našich reprezentantek v záplavě fotografií na www.janjirasek.cz

V Chrudimi se nám líbilo. Uzavřeli jsme soutěžní část sezóny. Těšili jsme se na Ještědskou brusli do Liberce, ale oblíbený závod se nekoná. Tamní hokejisté již led nepotřebují, a tak zimní stadion ukončil provoz.

Děkujeme všem našim reprezentantkám, jejich rodičům a gratulujeme k úspěšné závodní sezóně plné medailí!
Ještě nekončíme - bruslíme i na jaře až do začátku léta.